Sunday, July 27, 2008

zhana...


me, zhana & kak lin


zizi, me, myra, zhana & tuah

Last Friday (25/07/08) was zhana’s last day… saye sempat jumpa dia sebelum dia balik… kebetulan saye masuk ofis awal… sempatla bergambar kenang-kenangan dgn dia… mesti ada yang cakap, “alah mcm la tak jumpa lepas ni”… takpe saje nak amik gambar dgn dia dekat ofis… berlatar belakangkan logo suria… yg tuah lak, tak tau ape-ape… dia tanya ape motif amik gambar dgn zhana… hehehehehe… apela tuah ni! Org tu dah tendered notice seminggu, dia tak tau ape2 citer…

Sebelum dia balik dgn myra, saye & dia berpelukan… tiba-tiba saye termenangis lak! Dia pun sama… kesian kat dia… takpela my dear zhana, rezeki ada kat mana-mana… it’s just u, don’t ever give up ya! Take care… hope dapat jumpa u during my engagement…

2 comments:

Sedingin Salju said...

ha? Zhana dah berhenti? ke mana dia agaknya selepas ni no? Amboi, kesiannya kat dia. macam-macam kena kat dia. Tapi, di seorang gadis yang tabah. Dia ada blog tak? Cek selalu tanya perkembangan Zhana melalui kawan cek Ahmad Shamsuri. Dia ada blog tak?

KC Ismail said...

sayang sekali kini semua jadi kenangan !!!!