Sunday, July 27, 2008

roadtour@plaza alam sentral

Balik dari rumah opie last night, terus tido… badan ni rasa letih je… tapi tak leh tido awal gak… ntah pukul berapa terlelap pun tak tau… Last saye tgk jam pukul 1 pagi…

Pagi ni mula-mula set alarm pukul 10.30 pagi & kononnya nak keluar rumah ke plaza alam sentral pukul 12 tgh hari… last2 reset balik alarm pukul 11.30 pagi, kitorg keluar rumah pukul 12.15 tgh hari… mama, abah & udin ikut gak pegi alam sentral… saje nak tgk saye buat show alang-alang show kat kl & lepas tu kitorg nak pegi rumah makcik (adik abah) kat seksyen 7, shah alam…

Kitorg sempat lunch dulu kat kfc… show start dalam pukul 2 lebih… hari ni saye happy sebab opie & parents dia pun pegi alam sentral tgk show saye… tapi diorg sampai dalam pukul 3 lebih… show berjalan seperti biasa & abis dalam pukul 5.30 petang…


mama teringin nak amik gambar dgn myra!


sesi memperkenalkan diri


ning baizura



aesar mustafa




roslan syah... buat lawak bagai nak gila! sakit perut saye gelak...


a.c mizal... pun best... macam biasala dia dgn lawak2 dia...


penutup tirai... kumpulan sofaz


my family & my another family-to-be... :)

Settle show, kitorg semua gi lepak2 kat kedai kopi yg tepi tasik shah alam tu… lama tak pegi situ… dulu masa study kat uitm rajin gak lepak situ… masa makan, macam-macam biasala, bercerita tak ingat! Mama bersembang dgn mama opie, abah bersembang dgn baba opie, saye lak bersembang dgn opie & udin… kitorg plan nak pegi melaka ahad depan lepas our engagement… saje nak pegi makan ikan bakar kat sana… bestnye! Tak sabar nak pegi sana… hehehehe…

Lepas kedai kopi, family saye ke rumah makcik kat Seksyen 7… tak lama pun singgah, just nak menjemput datang majlis pertunangan saye next Saturday… lepas tu kitorg terus balik, sampai rumah dalam pukul 8.30 malam… lepak je tgk gangstarz jap, update blog ni, buat show prep & zzzzzzzzzzzz…

1 comment:

Sedingin Salju said...

Encik, cerita ni payahlah nak baca pasai banyak betoi gambak.