Tuesday, July 29, 2008

lu pikir a sendiri!

salam... to all readers, i really appreciate what have u done for me... thanks a lot for spending time reading my blog... but i do appreciate if u all nak tinggalkan comments, tolongla bagi comment2 yang bernas ye... kalau rasa2 comment tu boleh buat menyakitkan hati, baik tak payah la... awak jugak yg berdosa sebab telah menyakitkan hati org lain... sebab saye rasa kalau bab2 berkaitan agama, doa, sembahyang, tak payahla nak bgtau kite buat ke tak... buat ape nak canang satu kampung segala amal ibadat yg kite buat... tu dah kira tak ikhlas tu... sape yg makan cili, diala yg terasa pedas ye!

6 comments:

Aziz Laikar said...

Who is meeing around with you darling?

Some people memang takde keje lain and jealous with people who have a life.

~Phew.....

Kakross said...

eh, apehal ni zaff!!! marah dgn sape ek?? btl 2 zaff, org bertudung ke atau x ke, belom tentu 5 kali sambahyang!! cian awak, takpe asal kite tak buat naya kan orang, lantak dia orang le!!! Hehehe, nak tanya sikit, cik Erra ade ke trip pe Penang nnti??? Sayang sekali, video roadtour p Kuantan dan Tgganu xde!!!

Sedingin Salju said...

Biarkan mereka itu. Orang yang tidak bertudung, bukanlah jahat dan orang yang bertudung dan menunaikan solat lima waktu, tak semestinya baik.

Ok lah sekarang nak dengak Detective Conan.

Zaff said...

ntah hamba Allah mana yang konon2nya alim nak bgtau satu dunia dia sembahyang cukup 5 waktu... menunjuk-nunjuk kat org tu pun dah dikira riak & takbur, dah tentu2 berdosa... nak suruh saye cite kat semua org pukul bape saye sembahyang... patut ke? org mcm tu pun ada kan dalam dunia ni?????

Zaff said...

kak ross... erra ada masa trip ke penang nanti... zaff je yg takde sebab bertunang masa tu... :)

kakross said...

thanks Zaff sbb reply!! BTW Congratulations to u on ur Engagement k, moga2 hingga jinjang pelamin seterusnya hingga hujung nyawa jodoh tu!