Wednesday, July 30, 2008

Wanita Hari Ini

pagi tadi pukul 10 pagi dah keluar rumah, gi amik opie dulu then kitorg terus ke TV3, Sri Pentas... saye ada interview dalam Wanita Hari Ini, live kat TV3 pukul 12 tgh hari... selain saye, guests lain ialah Mila AF, Adam AF & sorg pakar psikologi... topik yg kitorg bincangkan hari ni "Beban Anak Sulung"... so, panel jemputan hari ni semuanya anak sulung...

saye agak nervous sebenarnya sebab first time nak di interview... sebelum ni saye je yg interview org! hehehehe... pengacara utk hari ni Azizah Ariffin & Zura... masa di interview saye rasa ok je... :) try2 buat ok je... hehehe... agak lama jugak kitorg berbincang, adala dalam 20 minit kot... wow it's a new & good experience for me! :) ada gak dpt 2,3 sms daripada kawan2 yg tengok... hehehehe... ada gak yg tengok... :)

settle interview, kitorg lunch dulu... ada disediakan lunch kat luar studio... then terus saye gi lepak2 dulu ngan opie, baru masuk ofis... :)

3 comments:

Sedingin Salju said...

Wah, ruginya tak dengak temuramah tu kat tv3.

edzlin007 said...

alaa...ruginya...time tu saya ada kelas. akak zaf, takde pic ke? kalo pic adam skali pun ok gak. kih3, suka tgk dia

Zaff said...

takde gambar la edzlin... abg opie ikut, tp dia dok layan ngantuk dia, gambar pun tak amik! kalau tak diala yg rajin jadi photographer... :)