Saturday, July 26, 2008

1 week to my engagement day!

I’m counting days! From today sampai sabtu depan, genap seminggu je lagi nak sampai ke majlis pertunangan saye dgn opie… alhamdulillah… harap-harap takde ape-ape aral melintang… tak tau nak ckp mcm mana rasa… semua ada! Happy, excited, nervous…

Hari ni kat rumah opie lak ada kenduri doa selamat… kenduri start pukul 11 pagi… tapi saye & family pegi malam, so that senang sikit nak berdiscuss… saye pun pegi keje pukul 6 pagi tadi… buat recording semua utk show esok, balik rumah pukul 10.30 pagi… beli breakfast kat macd jalan cheras, perut ni lapar naw! Balik, makan, lepak bersembang ngan mama sampai pukul 12 lebih… pastu zzzzzz sampai pukul 4.30 petang. Terjaga sebab terbau durian yg sangat kuat! Mama bawak keluar durian yg dia simpan dlm fridge… punyela kuat bau sampai boleh tersedar daripada tido...

Bangun, sementara nak bersiap ke rumah opie, dok la update blog ni.. now, semua dah settle, saye nak gi bersiram & nak cuci rambut… take care!

3 comments:

Sedingin Salju said...

Anak dara tidok belah siang tak elok.

jadi, selamat bertunanglah no? Semoga kekal di alam perkahwinan sampai habeh.

ZACH said...

selamat bertunang dgn iringan doa dapat membina satu keluarga yang diberkati Ilahi. Amin

Zaff said...

tima kasih sume kawan2 di atas ucapan & doa... :)