Monday, July 7, 2008

updates

hi u ols! sorila agak lama la saye tak update blog... lately ni kepala berserabut je... mana pening dgn keje yg seperti biasa & also dah start pening fikir pasal persiapan utk bertunang, seterusnye my wedding... tido malam pun dah tak bape lena... sebab tu ramai yg tegur saye dah kurus... eh ye ke? hehehehe... sukenye! ntah le... makan mcm biasa je... tapi sebab tak cukup rest kot?... kena lak masuk je julai ni every weekend saye ada keje... kira tak cuti la... ada roadtour la, majalah kuntum punye tour la dan macam2 lagi. pendek kata sabtu ahad saye memang tak cuti sampai hujung bulan ogos... even hari sabtu masa saye bertunang pun (02/08/08) pun kitorg ada roadtour kat belah2 utara... yg tu memang dari awal saye mtk skipla... nak cari nahas? hehehehehe...

sepanjang isnin ke jumaat yg lepas, aktiviti selepas keje berjalan seperti biasa... ada hari saye & opie pegi tgk movie.. this week kitorg tgk citer wanted. memang best gile cite tu! ooopppsss lupe lak! hari isnin saye dapat 3 kuntum bunga ros merah from opie... dia buat surprise letak dalam boot kereta. bila saye bukak je boot nak simpan laptop, tengok2 ada bunga tu... what a lovely surpise! tu nak pujuk & mintak maaf la tu kan sayang! sebab tak ikut i gi melaka ahad lepas... hehehehehe...

ok, ada hari lain lak kitorg lepak dinner je & ada hari kitorg gi lepak kat umah fany & shahnaz... pegi umah fany, adeep - the fabulous cats) pun ada... at least opie ada kawan sebab saye bile umah fany, dah terperap je dalam bilik baju dia... sibuk memilih mana2 baju yang nak dibeli... fany ni ada jual baju2 yg cantik... dia amik kat jakarta, hong kong & bangkok... malam tu je saye amik 5 pasang... terbang la RM250! hehehehehe...

3 comments:

ROSA E OLIVIER said...

Piú giú, in fondo alla Tuscolana...!?...passavo per un saluto!

pa'E fm said...

roses...hmm...
ingat pesan sy ok..*wink*

Sedingin Salju said...

Orang pompuan cukup syiok dapat bunga no?