Thursday, July 31, 2008

gold shoes

lepas on air, pegi mid valley dgn opie... kebetulan gaji pun baru masuk petang tadi... saye nak cari kasut kaler gold... nak dipakai masa bertunang nanti... sebenarnya kasut gold dah ada, tapi gatal nak beli yang baru gak! hehehehe...

tapi dah jalan satu mid valley, tak jumpa yang berkenan di hati... ada la jumpa tapi stail tali2... saye ni tak suka pakai kasut tali2 ni... lagi suka pakai yang sarung terus je & kalau boleh mesti open toe... that's my favourite kind of design... ada yang berkenan kat vincci+... tapi harga? hrmmmm... takpe kite cari yg lain dulu...

last2 dah jenuh cari takde jugak, kitorg berdua gi dinner kat litte penang cafe... saye makan ape ntah nama dia, ala2 mee sup, cendol & rojak buah... opie makan char kuay teow, cendol & orange juice... cendol hari ni kat little penang mid valley kureng kaw! tak sedap mcm little penang klcc... yg sana lagi best!

lepas makan, sebelum balik, sempat lagi jalan2 last kopek kot2 ada jumpa kasut yg berkenan... memang ada yg berkenan & dah terbeli... tapi bukan kasut gold, tapi kasut kaler hitam! mcm mana ni????? terbeli lagi....hehehehe...

* saye akan pastikan saye pegi sg wang jumaat pagi, mesti cari gak kasut gold sampai jumpa! :D

1 comment:

edzlin007 said...

susah gak camni eh. cari yang lain, "terbeli" yg lain. hehehe