Saturday, July 26, 2008

try baju...

Jumaat (25/07/08)… malam ni saye nak ke studio kak syikin kat tmn sri rampai dgn wanie… nak bwk dia try baju yg nak dipakai masa saye bertunang… baju utk gadis2 pembawa dulang hantaran… risau naw wanie ni takut baju tak muat… tu la jadi lagi model plus-size! Hahahaha…. Jgn mare ye wanie… I love u!

Hari ni saye on air awal… ganti hairil yg ke kota bahru for kosmo/varsity futsal… saye on air start pukul 2 ptg sampai 6 petang. Ingatkan lepas on air nak sambung buat recording utk show hari ahad since ahad ni kitorg ada rancak roadtour kat plaza alam sentral… tapi playlist tak siap lagi, fany pun tgh guna studio… so, call opie suruh dia amik saye je… balik terus la, esok baru record. Lagipun esok memang saye on air live pukul 6 pagi sampai 10 pagi…

Lepas tu, kitorg ke NZ (lagi!)… tempat yg senang dan dekat dgn tmn sri rampai sementara tunggu wanie datang… memang saye nak makan sebab lapar… lunch tadi makan rojak & cendol je… lepas makan, ada masa lagi, malas lak nak lepak kat NZ lama2, kitorg pun balik la ke rumah opie… lepak2 sambil sembang2 & baca magazine. Wanie sampai rumah opie pukul 9 malam, terus kitorg ke tmn sri rampai… tak lama pun kat sana. Nasib baik baju tu ok utk wanie… lega hati ni! Takpe wanie, since baju boleh pakai, boleh sambung lagi jadi plus-size model… ingatkan nak suruh kurus! Hehehehe…

1 comment:

Sedingin Salju said...

Wah, begitu sibuk sekali nampaknya no? Tak sempatlah nak mai dengak cerita kat blog encik ni. Terima kasihlah kat Ahmad Shamsuri yang pekenai kat cek blog canggih ni.