Tuesday, July 29, 2008

my name is john hancock


finally i've made it!!! bukan ape, sejak keluar trailer citer ni, nak sangat tengok movie ni... tapi bila dah ada kat panggung, tak sempat lak nak pegi tengok... last2 dapat gak pegi tengok tadi dgn opie kat klcc... sebelum tonton, mcm2 review yg saye dengar... siang tadi, mama ckp tak best, amy lak cakap dia suka tgk sebab pada dia Hollywood berjaya create satu lagi superhero, adala 2,3 org ckp best, yg tak suka pun ada... tapi saye tak amik pusing, nak pegi tengok gak sebab saye suka Will Smith & satu lagi semua filem lakonan dia tak menghampakan of course dari segi lakonan dia!

overall pada saye citer ni not bad... lakonan Will memang mantap... saye suka sgt tgk! cite dia pun ok... tapi jgn la amik peduli pasal kuasa dia tu ye... memang takdela manusia yg ada power mcm tu... saye selalu bila pegi tgk wayang tak suka nak pikir lebih2... yg saye tau nak relax & enjoy je... tapi yg tak terlintas langsung watak Charlize Theron sebagai Mary Embrey yg sebenarnya ada power mcm Will Smith & rupa-rupanya dia wife John Hancock yg dah berusia beribu-ribu tahun! memang tak expect jalan citer dia macam tu... bagusla! :)

so, bagi yg tak tengok lagi, saye suggest korg gi tengok... ada masa lagi ni... berbaloi... :)

1 comment:

edzlin007 said...

alaa....akak dah kasitau part yg best. hehehe, saje je nyibuk sini. saya slalu baca blog akak zaf, juga dgr suara akak d radio.