Friday, July 18, 2008

penatnye badan ni..

hi u ols!!! minggu ni keje rasa lemau sgt badan... tiap2 weekend tak rehat, asyik kuar gi outstation je... kalau mesin, lama2 pun rosak kan? ahad lepas sampai dari kuantan pukul 2 pagi, isnin masuk ofis macam biasa, on air pun macam biasa... isyh, tension rasa sebab rasa malas je & tak bersemangat...

petang ni (jumaat) pulak, bertolak ke kuala terengganu pukul 2.30 petang. dj yg pegi saye & tuah je... ada event pertandingan mewarna majalah kuntum kat sana, seperti biasa saye & tuah jadi emcee... this time yg pegi saye, tuah, lindeli & sham... naik suria wheels... lagi masalah tu sebab gerenti sakit badan... tau la kalau naik four wheels kan? tempat duduk belakang dia tegak semacam je mcm tiang bendera... org yg duduk belakangla yang azab... iaitu saye & tuah... haiiii... sabo je la!

tadi balik dari ofis pukul 12.30 tgh malam... sebelum tu, lepas abis on air pukul 8, kuar ofis gi berbuka puasa dulu ngan opie kat kak mah tomyam, kg baru... pukul 9 malam masuk balik ofis, buat recording utk show esok... mcm yg saye dah mentioned before this, saye cukup tak suka buat recording sbb rasa menipu pendengar... tapi this time have to, sebab takkan nak bertolak ke kuala terengganu lepas on air kul 8 kan? pukul bape la nak sampai sana, some more sabtu pagi pukul 6 dah nak kena bangun sebab event kuntum tu start pukul 8 pagi...

so org kuala terengganu, jumpa anda di sana ya! kat terengganu trade center, hari sabtu dari pukul 8 pagi hingga 12 tgh hari...

1 comment:

Sedingin Salju said...

Tak apalah, seronok jugaklah kan p jalan. Tapi jenuhlah penat.