Tuesday, June 2, 2009

i love crocs!

first...



second...



more to come.. sayang jgn marah ye?? hehehehe...


i love all my crocs! satu sebab dia flat, satu sebab dia comfy, satu sebab dia waterproof, satu sebab kalau kotor boleh lap-lap je, satu sebab kaki tak busuk bila pakai crocs... eh dah banyak satu la, dah tak satu dah... hehehehe.. oh my crocs... ~xoxo~

7 comments:

edzlin007 said...

yg ada corak tu mmg cantik.

setuju dgn semua sebab yg diberi. :D

j.e.j.a.r.i. said...

wow! hitam putih tu look nice..

OPIE HARRIS said...

Ooooo crocs ye?

biqque said...

yg first tu dah ramai orang pakai...yg third tu tak penah tgk lagi :D

Zaff said...

edzlin - yg tu cantik kan? tgh aim tu nak beli next change.. sape yg penah pakai crocs dia tau kenapa best! hehehehe..

biqque - malindi yg first tu dah lama kat kedai, i punye pun dah lama.. yg second olivia tu quite baru & yg last santa cruz tu memang rare, tak ramai yg pakai.. tak sabarnye nak beli yg tu! hehehehe..

marikosan said...

your first malindi is the same taste wt me. pink. tp dah sebulan order tak dapek lg. normally u beli katner?or beli thru the blog yg org
jual murahs ket from market price?

Zaff said...

marikosan - i memnag suka gile malindi cotton candy tu! memang dah lama aim sbb kaler dia sweet je.. i beli kat outlet, yg second tu baru beli online.. i order cepat je dapat? u tanya2la selalu..