Friday, May 29, 2009

Taufik Batisah - Suria Hatiku


latest dalam my cd collection.. baru je dapat from kak lin (our publicist).. ni mesti seed (PR SRC) yg bagi kan? hehehehe.. sekarang peminat Taufik Batisah confirm happy sebab album dia dah diedarkan oleh SRC.. same company yg bawak masuk artis-artis Indonesia yg best-best mcm Rossa, Ungu, Kotak dll.. saye ni jenis tak suka dengar cd unless compilation yg lagunya semua best-best.. so, tgh mencari kekuatan utk dengar cd ni.. hehehehe.. sape dah dengar cd ni? apa komen?

6 comments:

ratatouile said...

Saya dah dengar. Lagu2nya best sekali. Fav songs - Nafasku, Citra Suria, Kepadanya, Tiada Dua, Hey. Yg lain pun sedap juga.

kinny said...

i dah beli album si taufik yg hencem ni. lagu2 nye best jugak especially nafasku, kepadanya citra suria. for dance number gadis itu okey jugak...semua lagu nye best best ...bila nak putarkan lagu si taufik ni di suriafm?...jangan tunggu lame lame

Fadilah said...

NAFASKU paling Best!!!

edzlin007 said...

layan gak taufik ni, tp tak beli lg album nya. cuma dah penah dgr nafasku. best

RealFunny said...

kak zaff! how come u already have Taufik's album but havent listen yet?rugi tauuuu....this is one of the best album yang ada dlm pasaran skrg ni,n of cos my fav. one!maybe i'm a bit of bias here sebab saya mmg peminat TB,tapi tak tipu..u should listen 1st..n jgn dengar skali je...dgr beberapa kali baru leh judge album ni sedap ke x..enjoy listening~ =)

p/s: harap kak zaff dapat start putarkan Nafasku dari album ni soon kat Suria.fm...x sabar nak request! hehe..thanks kak~

Zaff said...

wah ramai yg suka nafasku ni!! zaff dah dengar Suria Hatiku, my fren suruh dengar before i dapat cd tu & i'm loving it! yg lain belum lg.. hehehehe.. nanti i masukkan dalam playlist Suria fm k! :P