Sunday, June 21, 2009

Abah Zaff


handsome la abah pakai baju merah! seluar bell bottom lagi! hehehehe..

Abah saye, Abd. Rahman Ghazali seorang yang tak banyak bercakap. Tapi bila dah start bercakap, susah pulak dia nak stop! Hehehehehe.. Abah saye seorang yang susah nak tunjukkan perasaan sayang dia.. Dari kecik susah saye nak tengok dia tunjuk semua tu, tapi saye tau dia sayangkan semua anak-anak & isterinya.. dari saye kecik, antara mama & abah, mama yang lagi garang. Abah tak penah marah kitorg adik-beradik. Tapi ada gak time dia marah & time tu semua takut gile! Hehehehehe..


Masa hari pernikahan saye, saye yg mintak dia nikahkan saye.. lepas dah sah segalanya, abah peluk saye & air matanya bergenang, dia tau dia kena lepaskan tanggungjawab menjaga saye kepada husband saye.. sedihnye time tu, setelah 27 tahun dia menjaga saye..


Untuk abah, akak sayang sangat-sangat kat abah, selamat hari bapa.. juga tak lupa untuk bapa mertua saye, En. Mustapa Sulaiman, & also kepada semua bapa di dunia.. Happy Father's Day & terima kasih di atas segalanya..










4 comments:

Aziz Laikar said...

omg... lain nye gambar retro tu!!!

biqque said...

sweet nyer ur dad ngan u masa kawin :)

edzlin007 said...

selamat hari bapa kepada bapamu

Ely Hasrul said...

hepi bapak day to sume fathers