Thursday, June 4, 2009

Suria FM Senyum & Menang RM18,000 bersama Tuah & Zizi






satu-satunya pendengar yg kreatif semalam. dia pakai tiara, ada tongkat sakti & bawak kadbod bertulis "I Love Suria". mungkin dia boleh menang wang tunai.. :)

peraduan ini senang je, jumpa Tuah & Zizi di mana-mana lokasi & ambil gambar dgn diorg. tapi kena bergambar dgn cara paling kreatif & unik - pakai costume ke, rambut palsu ke, nak make-up cara gile-gile ke dll.. gambar paling kreatif & unik, first prize - RM10,000, second prize - RM5,000. semalam saye sempat join diorg kat Giant Batu Caves, sempat sibuk-sibuk bergambar gak! hehehehe...


ni masa kat PD aritu, konon-kononnya sayela pendengar yg nak menang duit tu, tapi tak tau nak pose kreatif mcm mana! hahahaha

1 comment:

edzlin007 said...

akak zaff alang2 dah nak bergambar tu, buat aje style nak menari ke... :D