Friday, June 5, 2009

mari makan banyak-banyak

char kuey teow

pasembor

rojak buah

mee udang

jeruk

laksa

sodapnye semua ni! me & husband nak gi penang weekend ni... antara food yg nak dimakan di sana.. tu tak masuk lagi nasi kandar... hehehehe.. masalahnya sempat ke nak makan semua tu dalam masa 2 hari 1 malam? ala... tak cukup masala... :(

kalau ke penang mesti cari makanan-makanan tu.. penang is the heaven of all food! benda lain tak cari dah kalau ke penang! hehehehe.. sebenarnya saye ke sana kebetulan sebab sabtu ada wedding kat alor setar (wedding sister my BFF, Aziz Laikar).. then dari alor setar terus ke penang overnight di sana.. tak sabar, tak sabar! huhu.. :D

2 comments:

edzlin007 said...

wahhh tempat saya tu. semoga berjaya makan semua yg diingini.hehe. nasi kandar line clear...

dialicious said...

bestnye..i pun nak sgt2 pegi penang semata2 food..hehe..i kene puasa dulu seminggu b4 pegi sana melantak..ehehe..maybe pas kawin bolehla kot.penang&kelantan..hehehe