Sunday, May 10, 2009

Selamat Hari Ibu

Selamat Hari Ibu kepada semua ibu di seluruh dunia. sesungguhnya jasa anda tidak dapat kami balas dengan kata-kata & harta benda.. ucaplah kata sayang kepada ibu anda selagi mereka masih ada.. saye cukup sedih bila dengar cerita kawan-kawan yg dah takde ibu.. kesian diorg kan? :(

sempena hari ibu, kalau tahun lepas kitorg celebrated kat rumah maksu, tahun ni kitorg celebrate kat Pelita Nasi Kandar, Jalan Ampang. mula-mula planned nak ke Kg. Baru, tapi disebabkan cuaca yang panas sgt, lokasi bertukar. tu pun berpeluh jugak la makan kat Pelita tu!

semua sampai dalam pukul 12 tengah hari.. semua family belah mama yg ada kat KL joined the lunch, kecuali my own husband... jadi meriah sangat restoran tu! dah la memang ramai makan kat situ... agendanya takde ape-ape, just makan sama-sama, bersembang, potong kek, pemberian bunga dan hadiah kepada semua mothers oleh Amanda & then kitorg pun bersurai... :)








sodapnye white chocolate cake from Secret Recipe! my favourite!



barisan ibu-ibu dalam family saye.. tp yg baju pink tu belum lagi ye.. still single & available! hahahaha..




penerima bunga pertama, mamaku!


makmi penerima kedua

Amanda's mother, maksuku..


penerima keempat, my cousin's wife, Aliya


mummy-to-be pun dapat!


Amanda's nanny, ibu kepada paksu, Tok Pah


Maktok & Tok Pah dapat tudung sorg satu


last-last saye pun dapat?! eh, belum lagi jadi mummyla! takpela, org bagi, amik jela.. :P


mama dengan hanies yg dah pandai kiss & salam orang. comel!

3 comments:

edzlin007 said...

meriahnya...

Feyda said...

Next year zaff plak smbut mother's day...Amin..Em,wajah u all seiras la kan..Saling x tumpah..sama je.. :))

Zaff said...

feyda - insyaAllah, next year baru nak ada baby.. :)