Monday, May 4, 2009

ahad yang menggembirakan




kitorg dah ada baby!!! hehehehe... comel gile kan baby tu? tula dzarif, baby sham & zura... last year saye ada tulis pasal si kecik ni... kalau lupa, baca balik... hehehehe... rasa sekejap je dzarif ni dah 6 bulan umur dia... rasa mcm baru semlm je saye & opie pegi tengok dia... :) dzarif ni dia tak nak kat lelaki tau! ingatkan main-main, rupanya memang betul. dia nampak je lelaki, terus nak menangis... hehehehehe... dzarif & kawan-kawan opie yg lain kitorg jumpa semalam, masa kenduri kawin kawan opie di Seksyen 7, Shah Alam.. bergerak ke sana dalam pukul 1 di tgh hari yg cukup panas... sampai je, orang tgh ramai, kebetulan pengantin pun baru sampai. terserempak dgn biqque & husband, nasib baik kat meja dia ada kerusi kosong.. tak lama lepas tu shahnaz & aefa pun sampai... jenuh bersembang, topik tak lain tentang holiday... kitorg pasal perhentian, biqque pasal KK & Gold Coast. trus terfikir nak gi Gold Coast next year. shahnaz & aefa pun mcm nak gi je.. semuanya gile nak bercuti skang ni! hehehehe...

congrats to mazlan & deanna!

lepas kenduri kawin, kitorg ke Sunway Pyramid yg mana last time kitorg pegi last year... dah kata lama tak pegi kan, kitorg dah betul-betul macam pelancong kat situ! shopping complex tu agak memeningkan kitorg sebab dia ada banyak escalator & wings... nak cari satu-satu kedai tu boleh sesat, padahal sebelum tu baru je nampak kedai tu. nak tak nak kenala check kat information board... sebenarnya plan ke sana nak tengok cite X-Men Origins : Wolverine dengan kawan-kawan yang lain. saye dah booked tiket utk 6 org, tapi last-last kitorg dating berdua jugak! hehehehe... cerita tu best, korg kena gi tengok jugak-jugak tau! :)


jJ.Co kat sunway tak ramai orang macam kat Pavillion! so, bolehla minum-minum dengan tenang. kalau tak, jangan harap nak ada kosong...

kitorg balik rumah pukul 9 lebih, setelah 6 jam di sana! fuiyo, lama tu!... dah lama tak lepak-lepak, shopping-shopping macam tu dgn opie... saye ada la beli 2 helai t-shirt, opie beli socks & backpack yg ermmmm... agak mahal la ye sayang oiii!!! hehehehe... takpe, next time beli utk i pulak ye, kata nak gi pulau selalu???? hehehehe...

4 comments:

biqque said...

jenuh la bersembang sebab speaker kuat sangattttt! hahaha!

maka berjalanlah kita selalu selagi boleh ye?

p/s: lepas kenduri i gi sg.wang, siap beli satu dress and pakai terus sebab tak bawak baju...bleh? hehehe!

elysuhaili said...

comelnye zariffffff.. bagus2.. xyah suka kat laki.. mmg ade ciri2 romeo tuu huhuhuh..

congrats deanna & maz. soriiii xsempat nk dtg. blk kg sbb kezen kawin..

hamboii skin masih xpuas ati sbb zaff xtanned langsung!!!1

edzlin007 said...

comelnyaaa....

akan tgk wolverine weekend ni

mummy zura said...

Thanks Zaff for putting up Dzarif's photos.. Yeah, Dzarif mmg takut pada lelaki which I feel it's a good sign.. At least i knew that my boy is straight.. Hahahah.. Dzarif mmg susah nak smile kalau yang snap gambar tu bukan his parent. If we all yang snap, bukan main besar lagi senyum dia.. Hahah..

Dzarif- Romeo? Taklah Skin, Dzarif loves to appreciate the beauty yang ada pada perempuan je. Hahah, just like his Baba.. Huhuhu....

Wah, korang siap leh berjalan2 lagi lepas gi wedding. We all balik terus tido sampai kul 6.30pm. Terlalu letih cos panas sangat.

Bilerlah dapat lepak ramai2 macam dulu2 ek..????Missed my single life but will never regret with my marriage life.