Saturday, May 23, 2009

Majlis Aqiqah & Cukur Jambul









rabu lepas, saye dapat sms, personal invitation from my MAK AY iaitu Erra Fazira ke majlis cukur jambul baby dia.. then, khamis lak dpt sms from abg suby cakap boss jemput jugak.. so dgn bangganya, saye reply balik, "dah tau.. i got sms from erra yesterday.." hehehehe.. mcm mana nak buat, dua-dua boss ku!

siang tadi pada pukul 2 petang berlangsung la majlis tu kat Restoran Puteri, TTDI.. level bawah, perniagaan berlangsung macam biasa, majlis cukur jambul tu pulak berlangsung kat tingkat satu restoran tu.. sampai je orang dah ramai, tapi jemputan tak ramai sebenarnya. hanya untuk family, rakan terdekat & wartawan.

so, untuk korang yang selama ni menahan sabar nak tengok baby Aleesya, enjoy the photos!





theme colour - white & pink








aleesya yang tembam sangat!!!



marah ayah dia tarik puting, dia usha je ayah dia..







4 comments:

edzlin007 said...

thanks akak zaff letak pics sini. comel gilos aleesya ni.

Gina said...

thanks yer cos letak gambar nie..nak tggu kat magazine lambat sgt..BTW , so adorable la baby Aleeysa

j.e.j.a.r.i. said...

finally...
now, its ur turn babe *wink*
angah dh otw tuh

Famila Akmar Faisal said...

comel n tembam sgt...