Sunday, August 2, 2009

makan sate kajang & baby gifts from UK

Sabtu malam yang lepas, kitorg satu family ada sesi makan-makan sate.. sehari sebelum tu, memang saye ada ckp dgn opie nak ajak family makan sate & adik lelaki saye pun baru balik KL.. lepas tu mama lak sms, ajak makan sate jugak.. what a coincidence! hehehehe..

lepas setahun tak jumpa udin, dia tak berubah banyak.. tapi kata diala, dia kurus lagi, tapi pada saye, nampak dia biasa je.. mungkin sebab t-shirt yg dia pakai semalam atau sebab selalu tgk gambar dia, tu yg tak perasan dia kurus.. :P

kitorg satu family, kalau nak makan sate Kajang, tak suka ke Sate Sahmuri yg top tu.. tapi kitorg selalu pegi kat area Courts Kajang, gerai yg tepi sekali betul-betul yg pertama kalau dari Courts & KPMC.. semalam gile punye ramai org, nasib baik kitorg sampai tersu dapat tempat.. tapi semalam memang gile pun, org memang ramaila sana sini kan? jalan-jalan kat KL pun jem gile sebab byk jalan tutup disebabkan perarakan ape ntah yg bangang.. sabar jelah!









lepas makan, balik ke rumah, udin keluarkan baju-baju untuk baby angah yg dia beli kat UK.. jangan marah, baby ni very the diva k.. kecik-kecik lagi uncle udin dah beli dia baju-baju designer ye.. bertuahnye la si kecik tu.. aunty & uncle dia yg lain pun tak dapat tau! huhu


this dress is so cute..


it's burberry romper!! tak sabar nak tengok baby tu pakai.. :D





menangis tak? huhu.. kite yg tgk ni pun menanah mata!!! hahahaha..

2 comments:

Nina Johari said...

baby dior..?? ada jual tak kat sini..? ;D

Zaff said...

nina - tak sure ada ke tak.. rasa mcm takde..