Friday, August 21, 2009

selamat berpuasa!

selamat bersahur dan selamat berpuasa kepada semua pendengar Suria FM, kepada semua rakan-rakan, family & semua yang mengenali serta membaca blog saye ni.. jgn puasa yang yuk ye! hehehehe..

semalam & pagi tadi, betul-betul sebelum berpuasa & nak berehat time puasa (rehat ke??), kitorg di Suria FM ada lagi photoshoot.. untuk kad raya & sampul duit raya.. semlm separuh hari di kelana jaya & pagi tadi di lobby bangunan ofis kitorg.. penat & ngantuk (sebab 2 hari kena keluar awal pagi), tapi fun! tataplah gambar-gambar teaser ni! hehehehe.. nantikanla ye kad raya & sampul duit raya dari saye ye (duit raya utk budak-budak jela.. hehehehe..)


naim tu apsal?

othoe over sgt ni!!!


4 dara sunti Suria FM.. ooppsss.. yg 2 org tu dara ke? hahahahaha

Zaff over kan? hehehehe

merempit



juga nak bagitau, sepanjang Ramadhan ni, Suria FM ada gerai di Bazar Ramadhan Jalan Raja Alang, Kg. Baru.. jenguk-jengukla ye! berdekatan 7-11 Jalan Raja Alang, kitorg jual air, diberi nama Jumbo Jus Suria FM (jus dari Nutri Fresh).. kalau beli air, dapat barangan lain jugak, free.. ada hari, ada artis-artis yg akan berada di gerai tu.. semua keuntungan daripada hasil jualan tu akan dibahagi-bahagikan sama rata kepada semua staff, kira duit raya la tu .. saye? kena pegi 6 kali ke sana.. hehehehe.. semangat ni, fisrt time nak meniaga, di samping untuk mempromosikan brand Suria FM! hehehehehe.. jgn lupa pegi eh!

3 comments:

edzlin007 said...

selamat berpuasa kak zaff.

nak cuba datang gerai suria tu, bila ku tahu jalan nak ke sana.hehe. al maklumla, tak biasa dgn kl

Ely Hasrul said...

duit raya utk sami jgn lupe hahahhaha.. wahh sedap la nnti dpt duit raya jeles..

Zaff said...

edzlin - selamat berpuasa edzlin.. ala kalau tau kg baru, memang akan tau jalan tu sbb dia betul2 kat tengah kg baru, dekat dgn masjib kg baru

skin - insyaAllah ada rezeki lebih.. duit raya setelah kitorg berhempas pulas di gerai tu! huh!