Thursday, August 13, 2009

photoshoot Hari Raya


2 Ogos lepas, saye & penyampai-penyampai Suria FM yg lain ada photoshoot untuk kempen Hari Raya bersama Mydin.. dari jam 9 pagi sampai 8 malam kitorg berkampung di Rumah Wak, Kampung Jawa, Batu 18, Hulu Langat.. best sebab dapat merasa "
raya" dalam suasana kampung, walaupun cuaca panas sangat..

Akhtar, Myra, Naim & Bob, diorg shoot sampai tengah hari je, tapi saye, Tuah, Kak Lin & Abg Sazali kena stay sampai ke malam.. walaupun penat
(jumlah scene & baju yg dipakai - 6, bayangkanlah panasnye mcm mana), tapi seronok.. so, nantikanlah ye gambar-gambar ni kat semua Mydin seluruh Malaysia.. :D



scene 1


scene saye yg ke-3. penat panjat-panjat sampai berpeluh tak ingat, tapi tak jadi shoot. last-last shoot berdiri je kat tingkap tu..



ini namanya scene mengorat bini org!



scene 4, konon-kononnya nak anyam ketupat, tapi nan ado! sape pun tak tau! hehehehe..


scene 5, nak pegi sembahyang terawih





last scene, yeah yeah! main bunga api!





3 comments:

Feyda said...

bestnye..mesti dah terasa suasana hari raya kan!!perasaan excited balik kampong..ehehe!!time kat muar dulu bleh la..dah kat klang ni x de la rasa perantau balik negeri.. :D

edzlin007 said...

haha klakar la pic zizi atas bangku tu

Zaff said...

feyda - terasa nak raya, seronok rasa suasana kampung, almkalumla kite takde kampung

edzlin - nak tackle bini org! hahahah