Wednesday, August 19, 2009

jgnla berangan nak jadi org lain

saye tgh takde keje kat umah ni sementara menunggu time nak ke ofis, so dok la mengadap Facebook.. macam-macam org yg saye bukak profile dia, just nak tengok-tengok.. ada yg ok, ada yg tak ok, ada yg mcm berlumba-lumba nak tunjuk sape best & mcm-mcm lagila! hahahahhaha

tapi ada satu profile ni came across my eyes, kalau saye tulis nama dia rasanya semua kenal kot.. antara org yg dikenali dlm industri hiburan & lagu.. dok belek-belek gambar-gambar dia, baru saye perasan, yg gambar-gambar dia semuanya pose meletop-meletop! tapi bila ditengok betul-betul, in fact my husband pun ada cakap, gambar-gambar tu semua superimpose! dia letak kepala & muka dia yg dia rasa dia senyum paling cun & seksi, then di superimposekan ke badan org lain yg super sexy & meletop.. masyaAllah, org mcm ni pun ada ke? tu mesti dia rasa tak selesa dgn badan sendiri & dia tak suka dgn bentuk badan dia, then nak feeling-feeling cantik, letakla gambar muka dia kat badan org lain.. kesian.. hehehehehe.. btw, what i'm trying to say is, to all readers, sayangilah badan anda & feel comfortable with your body.. biarlah org nak kata ape, but u have to love & appreciate your figure.. itu anugerah Tuhan.. jangan rasa rendah diri ye.. :D

2 comments:

Nina Johari said...

haaaa.... saya tahu sape.. ;) wink wink!

Zaff said...

tau ke? hehehehe