Thursday, April 30, 2009

tahniah Kak Imah!


last week, semua pemenang Teka Suara Siapa@Suria datang ke ofis ambil cek. 3 orang dapat sorg RM1000, yang tengah dalam gambar kat atas ni, Kak Ima dapat RM44,000. menanah mata tengok cek tu! hehehehe... bila tanya nak buat ape, dia cakap nak renovate rumah... Alhamdulillah, rezeki dia. kitorg ni yang run contest tu pun tak dapat ape-ape tau! hehehehehehe...

kalau diorg yang 4 org ni dah menang hadiah daripada SURIAfm. korg yang lain pun boleh. so, ape tunggu lagi? dengarla SURIAfm... macam-macam hadiah ada! :)

1 comment:

edzlin007 said...

waa...murah rezeki tul akak tu