Friday, April 3, 2009

ikan sardin

malam td saye tido mimpi yang ntah ape-ape... hehehehe... yg saye ingat tempat dia kat apartment tepi tasik kat flamingo hotel... hehehehe...

kitorg stay kat situ, konon-konon rumah kitorg la kat situ... petang-petang, saye naik bot kat tasik tu & nampaklah banyak ikan dalam tasik tu... then dalam mimpi tu saye boleh nampak ikan sardin tau! bukan ikan sardin biasa, tapi bentuk ikan sardin tu sebijik mcm ikan sardin yg dalam tin tu... hahahaha... bulat bentuk dia mcm ikan belut! tapi ikan sardin tu besar daripada semua ikan yg ada dalam tasik tu... besar macam ikan gergasi! hahahahaha...

then lepas naik bot saye balik ke rumah yg kat tepi tasik tu, tiba-tiba keadaan jadi kelam kabut, semua kena keluar dari apartment tu... sebab ape tau? sebab ikan sardin gergasi tu dah mengamuk & nak keluar dari tasik tu! habis dia nak makan semua org & apartment kat situ semua nak roboh dia langgar...hahahaha...

bila terjaga, rasa kelakar ada, rasa takut pun ada... ape maksud ye mimpi tu????

7 comments:

Ma'am_Chelsea said...

Klakar la Zaff.....

Mimpi ikan sardin rupanyer...

Nanti la lynn try gi usha kat tepi tasik flamingo tu.... hihi...

=)

elysuhaili said...

balik masak sardin pon sedap gak nih

Zaff said...

skin - kan???? sardin sambal... mak oiii!!! sodapnye!

lynn - boleh pulak mimpi tasik tu kan? mentang2 la masa lepas kawin stay kat hotel tu 2 malam... hahahaha...

Zafiruddin said...

kot ye pon favourite sambla sardin sampai mimpi2.
ni mesti kempunan ni...hehs.

edzlin007 said...

hahaha klakar la mimpi akak zaff ni. hmm, maknanya kena masak lauk sardin kut.

Famila Akmar binti Faisal said...

hai zaff..hehe..lawak takpenah ad orang mimpi ikan sardin..agaknye sebelum tido tu lapa ke..? :)

suhanazainal said...

byk sgt makan sadin ni...sampai masuk mimpi. :P

u've been tagged.