Friday, April 10, 2009

how i wish...



gambar ni saye ambil masa tgh tunggu opie kat Astro... perasan tak ape yg ada dalam kereta tu? hehehehe... besar gile kan???? lagi besar daripada driver sebelah tu! comel je anjing tu tunggu tuan dia... mcm tau ni, tengok je pintu Astro tu.. mesti dalam hati dia cakap, "manala boss aku ni, lambat betul".... hehehehe... how i wish my sean boleh duduk diam mcm tu dalam kereta... :)

2 comments:

biqque said...

how i wish kiki can sit still in my carrrrr!!! hahahaha! 20 minit pertama, jakun gile. agak2 dah ngantuk, he will sleep on my lap :)

edzlin007 said...

aktif sangat ek sean tu. kucing saya leh je duduk dalam kereta, asalkan aircond tak sejuk sgt.