Friday, April 10, 2009

sodapnye makan!





setelah lama memendam rasa nak makan seafood kat imbi... akhirnya dapat gak! bulan lepas, masa dapat bonus tu... hehehehe... saye belanja semua family saye except abah sebab dia tak makan kat tempat cina... walaupun tempat tu ramai melayu yg pegi makan... saye tak reti nak order ape, yg tukang order, angah & aidil... so, kitorg makan balitong (siput sedut), kepah, udang, sayur kailan & nasi goreng cina.. tujuh org makan, tak sampai RM200... okla kan? kesian abah... takpe, next time akak belanja abah pulak ye... (sebenarnya dah belanja pun, makan kat kedai tomyam dekat rumah kitorg yg memang tempat favourite abah... :) )


ni selepas makan... buruk perangai kan? hehehehe...

5 comments:

dialicious said...

bestnyeee!!wic part of imbi?ape nama kedainye?nak pegi sgt..huuhhu
u dh gemuk ke blum lepas kawin zaff?heheh

edzlin007 said...

tetiba perutku berbunyi.huhu

biqque said...

dapnyerrrr!

Zaff said...

Diah - kat belakang lot 10, kl plaza... kat medan selera yg kat area flat2 buruk tu... i dah gemuk? baru je officemate i tanya bila nak gemuk... hehehehe... apekah maksudnya? ntahle.. :)

Famila Akmar Faisal said...

zaff mane penah gemuk...menten je dari dulu... tu yg best tu..(ape pehtua nye cik zaff..?)hehe