Friday, April 10, 2009

penakut




macam teringin nak turun bawah kan? tapi bila saye & opie bawak sean turun ada satu petang tu (saye balik awal time tu sebab on air awal pukul 2 pm... bukan senang tau saye nak balik hai cerah lagi!), sean punye mengelupur bila sampai bawah! nampak org je nak lari... abis calar-calar tangan opie... hajat di hati nak bawak ke playground kat tepi swimming pool rumah kitorg, tapi saye ckp kat opie, letak jela dia kat tepi parking yg ada rumput tu sikit... alih-alih, dia sembunyi bawah kereta lak.. jenuh nak suruh keluar... adala 5, 10 minit gak pujuk dia keluar dari bawah kereta, sampai kena tarik je... org keliling dah gelak-gelak tgk kitorg punye perangai... hai la sean, gempak je lebih, bawak turun, penakut... huh!

1 comment:

edzlin007 said...

sean tak biasa tu jadi camtu, next time try pakaikan leash, tapi sebelum tu kena kasi dia biasa la dgn leash dulu.