Thursday, April 23, 2009

mimpi

sorry for the silence... sebenarnye takde idea ape nak blogging ni... hehehehe.. puas difikir-fikir, saye nak berkongsi sesuatu tentang mimpi... ingat tak my dream yang pasal ikan sardin tu? hehehehe... since saye berkahwin, saye kerap bermimpi sebenarnye.. kalau dulu masa tido sorang, jangan harap nak mimpi... bila opie dok cite yg dia hari-hari mimpi, mimpi itu ini, saye jadi pelik sebab masa tu memang saye susah nak mimpi!

tapi sekarang ni, saye kerap bermimpi, dah tu mimpi yang menakutkan lak tu! tension je... nasib baik dah ada teman kat sebelah, bila rasa seram je, slow-slow tarik tangan dia... :)

boleh kata hari-hari mesti bermimpi... bila bangun, ada yang ingat, ada yang tak ingat... tapi sungguh tak best sebab saya tak suka bermimpi... kenapa ye? :(

1 comment:

edzlin007 said...

adakalanya kita bermimpi kerana terlalu fikirkan sesuatu perkara atau stress.