Friday, September 25, 2009

raye keempat

raye keempat lak, hari rabu.. tgh hari kitorg tak ke mana sebab opie nak drill dinding, konon-kononnya nak gantung shelf rack yg kitorg beli kat Ikea semalam.. pukul 11 pagi, opie dah start membuat lubang, tapi setelah 2 jam, harapan tinggal harapan. dinding tu sungguh kebal, satu screw pun tak lut, last-last tampal balik dinding tu & cat balik.. kesian dia.. sabar je lah! maybe silap drill, mata drill tu ataupun dinding concrete tu yg memang tak blh ditembus, dinding pasang siap yg mcm pasang lego tu.. hehehehe.. next time kitorg akan upah org jela kalau nak gantung ape-ape.. so, rak tu, ada sape-sape nak beli? kitorg tak nak simpanla, buat semak rumah je.. lagi sakit hati sebab tak boleh gantung! hahahaha..

opie punye sakit hati, sampai merajuk tak nak makan.. kesian kat nasi goreng bodoh yg saye buat tu.. hehehehe..

pukul 3 kitorg keluar, opie hantar saye ke ofis, then dia ke keramat, balik rumah parents dia. malam, kitorg ada jemputan ke open house kawan opie, Hafiz kat Pandah Indah.. saye makan mcm org kebulur, lapar gile, sebab lunch awal, pukul 12 tgh hari.. kitorg dijamu dengan satay, ketupat, lemang, rendang, kuah kacang, nasi putih, sambal udang, sambal sotong, sambal ikan bilis kering, ayam goreng & banyak lagila. konyang!



geng-geng paintball SVG

walaupun dah konyang, tapi mulut ni still rasa nak mengunyah.. opie pun sama, katanya masih tak kenyang.. so, kitorg ke San Francisco Coffee kat Ampang Point.. kenapa ke sana tau? sebab saye ada voucher RM100. aritu saye ada buat contest kat Suria FM & pemenang dpt voucher tu. so, saye yg tukang buat, of coursela saye dpt gak voucher tu kan? hehehehe.. actually, that was our first time ke sana, so tercangak-cangak gak la nak order ape.. last-last setelah direcommend, saye order Extreme Mocha ice blended, ice chocolate & opie makan chicken lasagna.. sungguh tak ku sangka, sedap gile semua air & makanan tu! next time, sure kitorg akan pegi lagi ke San Francisco Coffee tu..

Extreme Mocha

1 comment:

edzlin007 said...

silap mata drill kut, tp mmg slalu juga berlaku camni