Sunday, September 20, 2009

my girlfriend rocks!

Khamis lepas, di saat-saat akhir puasa, saye sempat lagi jumpa my BFF, Naz di KLCC.. sebenarnya nak pass kat dia kuih tart yg dia kirim kat mama opie.. after saye abis on air, terus pecut ke KLCC.. petang tu hujan lebat gile, tapi nasib baik dia tak stucked dalam jem, saye ke KLCC pun tak jem langsung!

sampai KLCC dlm pukul 7.30 malam, nak buka puasa, tempat semua full.. so, we all lepak la dulu kat Bakin Boys.. saye tak minum, Naz je yg minum, she had latte & muffin yg best gile! saye bukan ape, takut perut dah full nak makan jap gi.. Naz dah booking table kat Madam Kwan, and we all akan dapat our table by 8 pm..

us at Bakin Boys

punyela membelek menu, last-last makan char kuey teow je.. sebab saye & naz tak nak makan nasik that night!


lepas had our dinner, sempat lagi ni, did a little raya shopping wth Naz! hehehehe.. me bought a pair of shoes, Naz lak beli sandals & t-shirt.. best best! hehehehe.. kalau masa banyak lagi, confirm lagi byk we all shopping!

tgh jalan-jalan kat concourse KLCC, nampak this decorations.. so cun wo! by Datuk Lat.. lawa gile, terus terfikir mcm mana la dia lukis semua gambar-gambar ni dlm size yg besar.. sebelum ni ramai dah ckp deco tu cantik, tapi aritu je baru saye dpt tengok..




lepas shopping-shopping, amik-amik gambar, dpt sms from opie yg suruh saye lepak-lepak lagi sebab dia pun baru sampai Suzzy Ampang nak jumpa kawan-kawan dia.. dia pun stucked dlm traffic jam.. okla, so we sambung chit chat & lepak kat Starbucks.. Naz had latte & me as usual, my fav, Java Chip Frappucino.. pukul 11.30 pm baru gerak ke Ampang to fetch opie.. what a good day.. my girlfriend rocks! Selamat Hari Raye babe! Maaf Zahir Batin ye..


me version tongkat kepala belah kanan

Naz version tongkat kepala belah kiri

1 comment:

edzlin007 said...

mmg cantik decoration KLCC