Tuesday, July 28, 2009

hadiah wang tunai???


saye dapat sms dari nombor +60198202767,
berbunyi macam ni:

No' Sim card anda
t'lah terpilih untuk
memenangi wang
RM (19,000.00)
dari POWER ROOT
Sdn. Bhd, sila dail:
012-8184214
Terima Kasih


p/s: ada sape-sape boleh tolong call kan untuk pihak saye? hehehehehe..

6 comments:

peridot sepi said...

ni tak bole percaya la...
bohong...kena siasat dulu..

BAINI KHAIRI said...

aku pun dapat..abaikan aje.
tp kalau betul ko redeem, pergh ke perhentian free la aku nanti :)

- Lin@ - said...

takde makna nye..
kalau ada 10 sim card, semua akan dapat sms yg sama cuma company je lain2.. SHELL la.. PETRONAS la..

usah le cari penyakit. huhuhu..

edzlin007 said...

err tak berani. dan buat tak layan je. sebab kalau betul dari syarikat tu, ia takkan gunakan no phone biasa seperti ini.huhu

j.e.j.a.r.i. said...

tipu nih..tipunnnn!!!

Zaff said...

bodoh je kan?