Thursday, July 16, 2009

in loving memory..

Rasanya mcm dah terlambat nak citer pasal Michael Jackson ni.. tapi tak kira nak share gak dgn korg! Hehehehehehe..


Last week balik dari cuti, masuk je konti, terkejut sebab sana sini ada poster & gambar MJ.. terus rasa terharu je, tak tau sape punye idea, mungkin Zizi (sbb dia fanatic MJ), mungkin boss & mungkin suby..









Rabu (7 July 2009), tgh malam pukul 1 pagi, live dari Staples Center, LA, memorial service MJ.. disebabkan penat bercuti tak hilang lagi, saye tak tunggu tengok tv tgh malam tu, tapi saye tgk ulangan kat 8TV pukul 10.15 malam hari yang sama.. dari awal sampai akhir, rasa nak menangis je.. in fact, ada certain parts memang bergenang air mata saye.. tak tau kenapa, MJ rasa dekat sbb rasa kehilangan seorg yag berbakat besar & lain daripada yg lain.. yg paling tak tahan, & akhirnya air mata saye jatuh berderai bila tgk & dengar anak perempuan dia, Paris Katherine berucap, “I just wanted to say that ever since I was born, Daddy has been the best father you can ever imagine”.. lepas tu tgk dia menangis teresak-esak, lagi sayu hati ni.. kalau kite yg tak kenal MJ boleh menangis & sedih, apatah lagi darah daging dia.. :(


Lepas MJ dikebumikan, lagi macam-macam berita pasal dia keluar.. yg baik dan yg tak baik.. yg baik okla, yg tak baik tu? kenapala manusia ni, org tu dah selamat ditanam, kenapa tak abis-abis lagi nak bercerita yg tak elok pasal dia?! Sedih gila la bila jadi mcm ni, & rasa frust dgn sikap org yg nak attention & keuntungan daripada kematian MJ.. semoga Tuhan balas cash kat org yg buat cerita ntah ape-ape about him.. org dah meninggal, lupakan je la apa yg dah terjadi, bukannya dia boleh bangun balik dari kubur kan? RIP MJ..



2 comments:

edzlin007 said...

RIP MJ.

banyaknya poster MJ dulu2...

Next Classic Sdn Bhd (540320-P) said...

MJ is the greatest sis...

Semasa hayat orang buat duit...

bila dia meninggal orang masih buat duit.

Udahlah tu...kalau mereka dah kaya buat duit hasil MJ...tolong sedekah lah sedikit buat kenduri ke..

Orang pasar malam pun tumpang raih untung jual DVD haram MJ.


<><><>