Saturday, January 19, 2008

syaiful baharim demi-couture


Awal pagi dah bangun… ada appointment dgn syaiful baharim… designer yg nak sponsor my baju utk photoshoot for billboard esok… (thanks to kay azman yg kenalkan saye ngan syaiful…) on the way ke ofis dia which is located at plaza damas, saje text dia, inform yg saye dah on the way… dpt reply dia mtk postpone ke petang sbb dia tak sihat, nak pg klinik dulu… elemek… anyway, its ok sbb I blh balik sambung tido… hehehe…

Balik umah sambung tido sampai kul 3.30, then bangun trus bersiap nak jumpa syaiful… appointment kul 5… kul 5 tepat, me & opie dah sampai kat plaza damas… first time masuk kedai dia, agak terpesona sbb all in white & penuh dgn mirror… cantik sgt kedai dia… and syaiful sendiri, sgt peramah… buat saye lupa yg kitorg baru kenal & saye first time jumpa dia… hehehehe… setelah berdiscuss, pilih2 & try dress dia, I’ve chosen the green (or should I call turquoise colour?) and the balloon maroon dress… dua2 dress ni, I pakai je, trus jatuh cinta pandang pertama… lawa sgt!

this is the dress... me very like the design!


syaiful tgh pasangkan belt utk saye.. tp tak cantik terletak sbb belt tu longgar, or maybe saye yg kurus sgt? hahahaha...

try betul2 kan jugak, but still longgar.... cane???? dia ckp saye kurus sgtla... belt pun longgar... this is not my statement k... syaiful yg ckp mcm tu... hahahaha....

tgh dptkan tips utk maintain cantik drpd syaiful... hehehehe....

this is another dress

* SYAIFUL BAHARIM, pemenang tempat kedua Anugerah Pereka Anggun Rias 1998, juara Anugerah Jarum Berlian Rias 2002, tempat keempat Piala Batik Seri Endon 2003, Rekaan Kasual & Avant-garde terbaik di Malaysia International Fashion Award 2004 dan juga juara Mercedes Benz Asia Fashion Award (MBAFA) 2006.

For details, log on to www.syaifulbaharim.com

2 comments:

Anonymous said...

malatop!!! ..

Ian said...

memang cun .. la.. caya la!! he he he