Tuesday, January 29, 2008

my planner for the day...

antara my favourite spot to hang out!

tgh takde buat ape kat ofis, saje call aziz... ingat nak jumpa dia... lama tak jumpa & jugak nak inform dia good news... mtk2 dia jawab sbb dah bape kali call before this dia tak jawab fon... tgk2 dia jawab, at last! hehehehe... so, malam ni me & opie akan jumpa dia kat kluang station tesco ampang... bestnye dpt pg situ sbb blh mkn tiast bun dia yg sgt sedap tu!

kuar ofis, kitorg ke melawati dulu... seperti biasala, ujung bulan... nak bayar mcm2 hutang... lepas tu trus kitorg ke tesco... tepat 8.30 sampai sana... tak lama kejap aziz pun sampai dgn fairuz... trusla kitorg bersembang bagai nak gile, mcm tak penah jumpa before this... hehehe...

aziz mcm tau je ape yg saye nak inform dia... hehehehe... tepat tekaan dia! and setelah diceritakan segalanya, saye mtk dia jadi planner nanti... tanpa byk ckp, dia ok je... siap offer nak jadi planner utk dua2 majlis lagi... thanks my dear! saye percaya ngan aziz sbb before this dia dah ada experience jd planner utk majlis yg mcm tu... and dia lak pandai cari barang2 yg cantik, tp harga yg murah.. tu yg lagi suka tu!

me, aziz & fairuz

1 comment:

Aziz Laikar said...

Hehe... memang boleh dijangka apa news yang nak diceritakan.... tapi memang tak sangka yang ada 2 news!! ingatkan bertunang saja... tetiba ja kawin pun skali...

Ter"heart attack" sekejap.. hehe... ok darlin, it's my pleasure to contribute in your special day!

SOOOOOOOOOO looking forward.