Wednesday, January 9, 2008

dinner treat

siang masuk ofis macam biasa, trus buat keje & air check ngan zizie at 3 pm... tak lama lepas tu mila (juara AF5) dtg ofis, bagi kitorg cd dia yg terbaru... sempatla gak amik gambar ngan dia, walaupun sebelum puasa dulu dia dah penah dtg suria... ala, tak salah kan nak amik gambar ngan dia? lagipun saye ni agak minat dia sbb dia cute sgt... masa dia kat AF dulu, rajin gakla saye ngann my mum antar sms vote dia... siap pegi stadium masa final AF tu! hehehehe... tp yg tak bestnye bile amik gambar ngan dia, terasa besar sgt kite ni! mila tu kecik sgt la...! sorry ye... i still kurus tau! hahahahaha...



malam lak, after on air i got dinner with dato' syed elias kat nikko hotel... bkn saye sorg... besides me, yg pegi abg kc, kak lin, abg jj & hairil (a.k.a bebob)... adala dlm 9 org sumenye termasuk staffs dato' tu like his PRO, promotion exec & his liaison officer... dato' syed elias is father to shah, penyanyi baru yg berduet dgn ella dalam lagu ku merindu... kalau u all selalu dgr suria, mesti tau lagu tu sbb kitorg radio yg pertama put on air that song... dia saje treat we all dinner as his appreciation for us yg byk support anak dia & lagu tu... not so bad dinner ngan dia... punyela byk berciter about his experience... saye suka bersembang ngan org mcm tu... its shows how educated he is... dlm sembang2 tu, adala he mentioned about our co-operation, between his own recording company & suria fm for the future... insyaallah... ada rezeki, byk yg nak dibincangkan.... hehehehe...

2 comments:

Zafiruddin said...

Hai akakku yang tercinta!!!
Udin rindu jugak sama kamu!!!
Lama btol kita tak chat kan. udin slalu je baca akak punye blog. u really have fun with ur life now huh.great to know u're happy.

Isnin depan exam final sem udin start. banyak bende kene revise. pecah kepala..nak jadi doctor punye pasal kan..'ku gagahkan jua'..pinjam ayat akak sat ek..haha..

tengok entry blog akak gi jalan2 ngan mama,angah n affan rindu plak kt msia..waa...nak gi OU gak..
takpelaa..tgh tahun udin balik inshaAllah.

oklaa..nak kene study balik.kem salam kat semua kt umah. doakan udin berjaya jawab exam ngan baik..nervous btol.second year ni makin susah.

hantar r lagu baru mila.best ke lagu die..kalo jumpe die kem salam ek.cakap kt die 'kite sebaya'.haha...

oklaa..talk to u later.keep un touch k.bye!

Aziz Laikar said...

Waa... sedih plak aku baca komen adik kau ni...

Takpe, belajar betol eh udin, gagahkan jua untuk jadi doctor... nanti senang kita nak amik ubat, mc... muahahahahah