Monday, January 21, 2008

behind the scene...

ramai yg suke dress ni... saye pun sama... :)

antara dua darjat...


kan zaff dah ckp sume pantang jumpe kamera????


senyum... senyum.... awww comelnye! comel ke masalahnye??? hehehehe...





me & akhtar

berani zizi nak tumbuk zaff????? tapi zaff lak yg feeling lebih...


ni pulak gambar2 behind the scene during photoshoot... masa tgh bosan2 tunggu giliran... FYI, all deejays utk bilboard ni ada karakter masing2... which is saye jadi kaki fesyen / fashionista / model, zhana - doctor, zizi - boxer, tuah - biker, bob - rapper / hip hopper, myra - tourist, akhtar - shopaholic / kaki shopping & hairil - chef...

adala satu proposed concept, abg kc akan join kitorg... tp yg masalahnya, DJ lelaki kena angkat dia! so, korg bayangkanla mcm mana diorg nak angkat abg kc... hahahaha... masa nak shoot, mcm2 yg jadi... kelakar gile! punyela jenuh tuah, bob, hairil & zizi nak angkat abg kc! tapi tak byk gambar yg dpt snap... satu ni je... hehehe... abg kc lepas ni kena diet la... (jgn mare ye... hehehehe...)

dahsyatla abg kc! sampai 3 org kena tolong nak dpt position menarik... hehehehe...

* ZAFF: make-up & hair by fiza zainudin, green & balloon maroon dress, shoes, clutch bag & accessories by Syaiful Baharim, www.syaifulbaharim.com

1 comment:

heavenlyme said...

soooo cantik the marroon dress...i love it!