Saturday, January 26, 2008

ladies night...

during on air, dpt call from mama... dia tanya nak tak join ladies night out malam ni... mama, maksu, wanie & angah... diorg nak gi planet hollywood, nak tgk NRG perform... setelah difikir-fikir, why not? saye pun takde buat ape malam ni...

after on air, sempat jumpe opie jap... then trus ke area bukit bintang... sampai sharp kul 9, alhamdulillah rezeki dpt parking betul2 dpn medan selera belakang lot 10. tunggu kejap, then maksu & wanie sampai dihantar oleh driver nye... mama & angah lak sampai tak lama pastu... before masuk planet, we had dinner kat gerai seafood belakang lot 10. first time saye makan kat situ... before this dgr angah citer je... maksu order ketam masak kicap, lala masak sweet sour, kepah masak serai & nasik goreng cina... sodap gile! pasni boleh gi lagi ngan opie...

we all masuk planet around 10.15 pm... turun je level bawah dpn stage, tgk2 table sume fully booked... kitorg ckpla yg we all called nak book diorg ckp takyah book, just walk in je... setelah discuss2, dpt gak kitorg table betul2 dpn stage... baik btl hostess tu! :) NRG start perform kul 11... first set, they performed not bad, lagu2 pun byk R&B and latest songs... still mcm dulu, mcm mana yg saye penah tgk before this... masuk second set & third, lagu2 dah agak keras... sbb before this saye penah tgk diorg performed kat chilli's pj hilton, lagu sume best2, takla byk rock... maybe crowd planet ramai yg suka rock...tp overall mmg diorg performed best... tp yg tak tahan dgn crowd planet la... byk mat2 rempit & pompuan2 yg baru nak kenal clubbing... try to be stylo, tp dressing tak kena gaya... i think kalau gi club2 area damansara or heritage row, tak jumpela crowd2 mcm tu kat sana... dah tu bile dance , tak yah ckp la kan? saye, angah & wanie tak abis2 gelak tgk perangai diorg... hehehe... tak sampai setengah jalan third set, we decided to go back... lagu dah tak leh layan... i mean for my mum & maksu la... sbb byk lagu2 rock... sampai umah kul 3 am, terus tido...

1 comment:

pa'E fm said...

oo mkn cfood kt imbi ek?! situ mmg best..saye ada gak gi situ sekali dua tiga empat tp bkn sbb pemakan...cuma jd peneman mereka2 yg mmg laaayyyyaaaannn seafood. org lain mkn seafood, mak mkn char kuew teow je nyah...haih!