Thursday, April 1, 2010

saye suka makan burger apple

dah lama tak makan burger apple ni.. dan sekarang Zaff amat teringin nak makan.. macam mana ni???

selalunya kalau beli burger ada timun kan? tapi burger ni, dia letak apple slice.. memang best gile. ada masa tu sanggup ke melawati lepas keje pukul 11 malam semata-mata nak beli burger ni.. itulah dia penangan burger apple ni, setelah direkomen oleh my brother..


tu la kak ana, dia dgn husband dia yg punye gerai burger apple ni..


lokasinya di deret kedai opposite masjid baru Taman Melawati.. esok nak gi lah!


3 comments:

Biqque said...

huh??? this is sumthin new! :D

edzlin007 said...

ehhh first time ku tgk ni...waahhh...lepas ni bila2 ke kl nak tuju ke taman melawati dulu...mesti sedap kan

Zaff SuriaFM said...

biq - gi try. burger2 dia sume sodap!

edzlin - harus singgah!!!