Tuesday, March 30, 2010

candle light dinner

it's Earth Hour baby!!!!! Sabtu lepas, 27 Mac, kitorg celebrated earth hour kat kedai nasi ayam Linda Onn kat Ampang Point. call time pukul 7pm, tapi Zaff sampai pukul 6.30pm. first thing nampak tepi kedai, motor tayar 3 Linda ni. ape lagi? semua pakat-pakat posing! hahaha..

ada gaya tak?

mat rempit dgn bohsia. hahaha


ni sebelum kerahan tenaga, kite makan dulu!!!

majlis tutup lampu bermula pukul 8.30 malam, selama sejam kitorg makan bergelap. tapi kitorg para penyampai tak makanla, sebab kitorg dah makan dulu.. kitorg kena jadi waiters & waitresses.. hehehehe.. layan semua pendengar SuriaFM yg menang contest. kitorg siap countdown masa nak tutup lampu, best gile.. tapi lagi best kalau banyak lagi bangunan & tempat join earth hour ni.. masa bergelap tu, bukan je candle light dinner, tapi ada juga games & performance, semuanya dalam gelap!


ni sebelum tutup lampu

best tau candle light dinner

romantik kan?

cedok jangan tak cedok

performance dalam gelap oleh Anna Rafalli


nampak mcm terang, tapi sebenarnya masa ni dalam gelap.. almaklumla pakai flash



Mila pun ada



last sebelum balik, bergambar dalam kedai Linda

satu majlis yg simple, tapi personal. sangat best! harap-harap semua listeners enjoy, mcm mana kitorg enjoy.. insyaAllah kite buat lagi next year. thanks jugak to Linda Onn yg menaja lokasi!

2 comments:

Biqque said...

mak aih motor dia! gile best!

Zaff SuriaFM said...

memang best! tapi parking kena guna parking keretala.. nak menyelit pun susah.. sama besar dgn kereta, lagi besar drpd kancil