Wednesday, January 13, 2010

STAR Education Fair

Sabtu lepas (9 Jan), kat KL Convention Centre ada STAR Education Fair.. seperti biasala, as sister company, semua radio bawah STAR Publications - Suria FM, Red FM & 988 FM pun terlibat sama dan ada satu booth untuk kitorg.. so, semua radio akan bergilir-gilir untuk outside broadcast (OB), maknanya on air secara live dari KL Convention Centre.. Zaff ditugaskan untuk on air kat booth kitorg dari pukul 5-7pm.. satu pengalaman yang best dapat on air luar dari konti sekali sekala.. boleh menikmati macam-macam pemandangan (kalau kat konti mana ada view yg menarik kan?) & org ramai pun boleh tengok macam mana penyampai radio bertugas handle console & everything secara live.. lagi best haritu Zaff ada 2 org artis jemputan iaitu Vince & Nabil Zamanhuri..

alah, terlindung lak mukaku yg gorgeous itu dgn mic! hehehehe

console table tu besar sgtla.. terlindung diriku! dah tu jauh lak dgn Vince, mcm bergaduh je.. :)

last-last amik cordless mic, terus berdiri je kat tgh booth tu. ala-ala mcm atas stage. console, ada org lain yg handle


6-7 pm, interview Nabil Zamanhuri. kali ni ala-ala talk show lak

1 comment:

edzlin007 said...

lama tak tengok vince.