Thursday, January 14, 2010

segala teka teki dah terjawab

sebelum ni, mana-mana pegi je mesti ramai yg tanya betul ke orang tu, orang ni nak masuk SuriaFM? yg Zaff ni nganga! tak tau ape cite, tapi memang tau akan ada org baru akan masuk ke SuriaFM, cuma tak tau sape.. eh eh eh??? mcm mana org luar lagi tau ape yg terjadi kat SuriaFM??? hehehehe.. itulah namanya gosip kan?

tapi sebenarnya Zaff pun dah agak memang betul 2 nama besar tu akan masuk SuriaFM.. sebab ape tau? ada satu hari tu, masa BOD (board of directors) meeting, Zaff nampak En. Yusry tgh present something & Zaff nampak gak slide show terpapar besar 2 nama tu.. alamak terkantoi lak! hehehehehe.. tapi, mulut ku ini terus ditutup sampai dengar sendiri berita tu daripada mulut boss-boss.. mungkin masa tu ape yg Zaff nampak tu hanya cadangan.. kan???

akhirnya, Selasa 12 Jan, masa programming meeting, berita itu dikhabarkan kepada kitorg serentak dgn pengumuman jadual on air terbaru.. dan memang betul, Linda Onn & Halim Othman telah pun menjadi sebahagian daripada keluarga SuriaFM.. welcome bebeh!!! i loike!!! :D

so, sehari selepas pengumuan untuk kitorg, Rabu 13 Jan, masanya untuk mengumumkan pula kepada dunia & telah pun diadakan sidang akhbar untuk memperkenalkan barisan penyampai SuriaFM terbaru dan jugak program-program baru untuk tahun 2010.. semoga SuriaFM terus success & kami akan memberikan segalanya yg terbaik tanpa henti kepada semua pendengar.. InsyaAllah, amin.. harap dapat sokongan daripada semua ye!

we are gonna make the best for SuriaFM and also for listeners. go go go SuriaFM!!

disembunyikan dlm "akuarium" sebelum start PC kat Delicious Dua Residence, Jln Tun Razak


jadual terbaru di SuriaFM bermula 18 Januari:
6-10pagi = Halim & Zizi
10-1pm = Myra
1-4pm = Naim & Bob
4-8pm = Linda Onn
8-11pm = Zaff & Tuahzoqarnain
11-2am = Linn

iye, this time Zaff on air malam pulak & kembali berdua dgn Tuah setelah setahun lebih berpisah (sebelum ni Zaff memang on air berdua dgn dia).. that one pun i loike! hehehehe.. tapi yg tak bestnye, utk kawan-kawan, no more la dinner date ye, kalau nak kite lunch sama-sama.. because i got a long day before masuk ofis by 6pm.. untuk suamiku jugak, kite skip dinner, but we take supper pulak k!


5 comments:

Nieta Abadiey said...

Hehe,yes,spt yg kujangkakan! Bijak cik nieta,anyway slmt btugas HO n LO...utk u n tuah,im waiting ya...aku setia menanti u all bdua..huhu,chayuk chayuk

Nieta Abadiey said...

Hehe,yes,spt yg kujangkakan! Bijak cik nieta,anyway slmt btugas HO n LO...utk u n tuah,im waiting ya...aku setia menanti u all bdua..huhu,chayuk chayuk

edzlin007 said...

waaa kembali seperti dulu xD

all the best for suria fm. kim salam kat tuah.hehe

- Lin@ - said...

Salam Zaff!
petang hariku akan terasa lah bila sorg2 kat opis dah x dpt dgr suara Zaff lg.. :(
pape pun, all the best k..!!
cheers! :)

Love Says it All~ said...

BRIDAL MAKEUP CLASS (2-DAYS CLASS)!!

WHEN: 23RD & 24th january 2010
WHERE: EYRA RIZAL MINI STUDIO, SHAH ALAM
HOW MUCH: RM500

**CLASS INCLUDING HAIR + SHAWL STYLING
**LUNCH, MAKEUP TOOLS & PRODUCTS WILL BE GIVEN
**GOODIE GIFT SUCH AS M.A.C EYESHADOWS/LIPSTICK WILL BE GIVEN(DIFFERENT GIFTS WILL BE GIVEN TO EACH AND EVERYONE OF U.)
**CERTIFICATE OF ATTENDANCE WILL BE GIVEN.

LIMITED SEATS UP TO ONLY 10PAX!!
REGISTER LATEST BY 25th February 2010 @ 9PM

WWW.EYRARIZAL.COM
0162128740
FB: EYRA RIZAL @ EYRA RIZAL TOUCH