Tuesday, January 5, 2010

Happy Anniversary to us

anniversary kitorg yg pertama dah pun berlalu.. kalau ikut tahun Islam, kitorg sambut pada 18 Disember bersamaan 1 Muharam 1431H, tapi kalau ikut kalendar Masihi, kitorg celebrate pada 29 Disember lepas, a few days before new year.. so malam anniversary kitorg tu (hari Isnin malam), banyak cara kitorg celebrate.. first lepas abis keje, kitorg ke Mid Valley, dinner kat Chilli's and do some shopping.. :)



ape nama ntah benda alah ni???

my favourite! lamb shoulder


happy anniversary sayang!

just ignore stroller kat tepi tu ye.. ntah sape punye ntah! nak kata kitorg punye, baby anak patung adala! huhu


next, we went to the Apartment KLCC, ada discussion dgn Ajune sebab a few hours before that saye baru dapat job emcee for new year celebration..

dah penat sebenarnya.. jalan byk sgt kat Mid Valley

hot chocolate & ice chocolate

then, terus kena buat skrip time-time tu jugak! nasib baik boleh berfungsi lagi kepala ni.. :P


cikgu besar nak bagi markah.. hehehehe.. ajune tgh check my script.. muka dah tak daya! hehehehe..


just a simple celebration, but yet still sweet.. for me, tak perlu ape-ape celebration pun takpe, as long blh berdua dgn my hubby pun dah ok.. kite sambut kat Bali nanti yek! love u! ~xoxo~

4 comments:

biqque said...

happy anniversary!

bali best! ha, buat cam kitorang, every year sambut kat luar negara...hahaha! tak jauh, dekat pun jadi la :D

(tgh pikir this year nak gi mana...hmmm...)

iena said...

congrats.. semoga kekal ke akhir hayat

edzlin007 said...

Happy Anniversary akak zaff dan abg opie. semoga bahagia hingga akhir hayat. stroller tu amik berkat tu..hehe

Zaff said...

biq - thanks! nak celebrate kat luar negara kena tgk budget dulu.. hehehehe..

iena - amin.. thanks!

edzlin - thanks.. stroller tu dia bagi signal tu suh cepat2 ada baby! hahahaha