Friday, January 8, 2010

nak jugak..

"BODOH! JELES!"

itu dua perkataan yang keluar dari mulut saye lepas tengok cite "Jumper" kat Star Movies tadi.. boleh tak??? :P

bukan bodoh sebab cite tu bodoh.. untuk org yg kuat berjalan and travel mcm saye ni, jadi jeles sebab David tu boleh pegi ke mana-mana dia nak. lompat sana-sini. just fikir mana dia nak pegi, tup-tup sampai je.. kan best kalau betul-betul manusia ada kuasa macam tu? hehehehe..

iye, saye baru tengok movie tu setelah 2 tahun keluar kat wayang. ingat lagi, dulu tak tengok sebab ada org ckp tak best. tapi tadi tgh tak buat ape, bukak je Star Movies, cite tu baru start, so layan je la.. nak la power macam tu.. boleh ke tempat-tempat impian saye - Rome, London, Istanbul, Las Vegas, Skopelos & Skiathos Island (Greece), Maldives sesuka hati. tak payah passport, tak payah beli tiket kapal terbang mahal-mahal.. hehehehehe.. tapi janganla jadi mcm David tu, curi duit kat bank sesuka hati. tapi kalau boleh ape salahnye??? rumah meletop gile & blh check-in mana-mana hotel 6-7 bintang.. hehehehe.. HOW I WISH... hhmmm..

poster filem Jumper


Rachel Bilson & Hayden Christensen masa tgh shooting filem ni kat Rome

4 comments:

biqque said...

ooooh...ni syndrom travelholic ni...i dah lama dah jeles kat cite ni...rasa cam nak sepak2 pun ada nape i tak dpt kuasa camtu...

aini honey said...

hensemkan david tu?cuter je muka dia..i also wish ada power cmtu..wah3..mmg sakan hidup!

edzlin007 said...

saya suka movie ni. walaupun simple je, tp kuasa nya buat ku minat cite ni

Zaff said...

biq - kalaulah kan???.. hmmm..

aini - david hensem! kalau ada power camtu, breakfast, luch, hi-tea, dinner & supper sume kat tempat lain-lain! hahahaha

edzlin - cite tu bestla.. sape yg ckp tak best, mmg buta seni! huhu