Friday, September 26, 2008

Photoshoot raya dgn mak bapak... :)

last tuesday (23/09), we all ada photoshoot utk paper berita harian tapi tak tau edisi bila... ape yg buat zaff tulis title mcm tu kat this entry ialah zaff, bob & akhtar amik gambar dgn our boss and his wifey, erra fazira... location kat PNB Darby Park... bila time nak amik gambar, betul2 mcm bak bapak beraya dgn anak2... dahla kitorg bertiga pakai baju kaler ala2 sodondon, erra & boss lak pakai baju kaler hijau. then, bila posing kat sofa, lagila betul2 mcm one happy family sebab erra & boss duduk atas sofa, kitorg bertiga duduk kat lantai... ala mcm amik gambar family potret... lepas tu gantung kat hall... kan? rasanya kite semua mesti amik gambar mcm tu dgn family, nak2 pulak time raya ni... :)




dua dara sunti... heheheh... tunggu nak dpt duit raya drpd mak bapak... mak bapak tak siap2 lagi...

dah boring tunggu lama sgt, kitorg pindah tempat... posing lagi... hehehehe...


abg long dgn kak ngah... :)


one happy family!



* thanks to the reporter, zulhusni & the photographer, munirah

1 comment:

nurul azmie said...

fotoshot ngan mak bapak dh kuar BH arini..
'keluarga bahagia' gitu
hahaha..