Monday, September 22, 2008

Majlis Berbuka SURIAfm bersama Ibu-ibu Tunggal


rabu (17/09)... hari ni kitorg ada buat majlis berbuka dgn ibu-ibu tunggal di Hotel Equatorial... semua staff diwajibkan pegi, cuma saye & akhtar je diberikan kelonggaran sebab kitorg on air... tapi saye jenguk jugak ke sana lepas on air... dalam pukul 7 malam saye gerak ke sana (sejam terakhir terpaksa pre-recorded... hehehehe).... ingatkan bila keluar dekat2 nak buka puasa jalan mesti clear, rupa-rupanya... ado! masih lagi jem dekat area kl & saye baru teringat hari tu selangor cuti nuzul quran, so sebab tu la kl jem teruk... semua keluar nak shopping untuk raya... walaupun kalau hari biasa dari ofis ke hotel equatorial tak sampai 15 minit, tapi hari tu amik masa 40 minit...

bila sampai semua dah berbuka... terkejut tengok boleh kata semua staff & separuh tetamu makan kat luar ballroom sambil berdiri... rupa-rupanya ramai jemputan datang unexpected... makanan kat luar ballroom sikit punye banyak... banyak gila! tapi saye just jamah sikit-sikit je... terus jadi kenyang sebab tgk org ramai & makanan pun banyak... dah tak tau nak makan mana satu! :)

saye sempat gak beramah mesra dgn ibu-ibu tunggal yg ada... artis yg hadir sambil buat persembahan - erra fazira (of course!), farawahida, dayang nurfaizah, ramlah ram, sofaz dll... reporter & client pun ramai yg datang... alhamdulillah...


ramlah ram tgh buat show...


farawahida



dayang nurfaizah


macam pengantin lak... sebab ada bunga manggar kat belakang tu!


semasa mengalu-alukan kepulangan tetamu...


zaleha, hairil, me & anne...

with our big boss/director... En. Jazman Tan Sri Mohamed (yg pakai kemeja biru)




2 comments:

MyRainbowDiary said...

Walaupun ramai sgt manusia.... tp we really had fun kan? The food tak yah nk kate la meriah sgt variety nye... Did u try the Kambing Guling?

Zaff said...

i tak makan ape pun la zaheera... i just makan nasi dgn lauk2 yg ada tu sikit2 je... sebab tgk ramai yg berdiri & byk sgt makanan, terus kenyang! hehehehe...