Friday, June 13, 2008

sorry le...

hi u ols!!! sorry la ye lama tak update entry kat sini... ramai yg tanye nape dah lama tak update... bukan taknak update, lately ni busy sgt... mana dgn masalah yg sebenarnya takde pape2 tapi dipanjangkan oleh org yg tak sepatutnya (byk naw yg nyibuk!), mana dgn keje yg tiba2 byk lak kat ofis tu, mana dgn persiapan utk my sister's wedding ari ahad ni... sorry byk2 ye... to all yg ari2 bukak blog ni, tpi asyik tgk muka si miko tu je, thank u so much! sabar ye... maybe dah settle my sister's wedding tu, i akan update balik blog ni & also letak gambar2 latest ye... take care! chow baby!

1 comment:

edzlin007 said...

takpe kak zaff...nanti pasal wedding angah (tul ke ni panggilannya) share la kat blog ni ye