Tuesday, October 11, 2011

wedding at Duchess Place

Sabtu lepas, siang satu hari duduk rumah. luckily ada lauk tapau dari rumah parents, so lunch pun tak keluar.. malam pukul 7.30 baru keluar ke wedding kat Duchess Place. first time ke sana, sesat gakla sebab kitorg masuk betul-betul tepi GE Mall, rupa-rupanya salah lorong da..

entrance nak masuk ke Duchess agak sedihla.. tak grand, mcm tersembunyi sikit, some more betul-betul sebelah bangunan tengah buat. parking pun sedih, sangat tak proper. hari hujan sebelum tu, so lecak, abis kasutku! dahla suede!!!!! uuwwaaaa!!! patutnya kalau wedding package dah mahal, management kenala buat proper parking. ni tak, masuk hall kasut semua kotor & lantai pun kotor gak.. mcm buat kenduri kat kampung je..

ok enough about parking & kasut.. the wedding was nice. pelamin & hall deco cantik. food was so so je, takdela sedap kebabom. I rasa wedding tu orang tua tak masuk campur kot in terms of preparation, orang tua pun tak ramai yg attend masa tu. I rasa jugak kenduri tu untuk kawan-kawan je. simple, santai & modern. best! untung pengantin boleh buat majlis ikut citarasa sendiri..





her dress by Zery Zamry.
sama lak colour baju dgn wedding kitorg dulu, cuma grey kitorg lighter a bit. ;)


pengapit lelaki rambut merah.. wow! ;p


chocolate by ChocolateWorld. sedap!






pengantin perempuan buat surprise kat husband dia. dari main table ke pelamin menari-nari dengan kawan-kawan lagu Ooh Lala by KRU, Julie's favourite artist.


pengantin lelaki pun sporting siap menari-nari jugak


pengantin siap nyanyi lagi.. masa ni kitorg dah balik dah. anak nak tido


dengan Girl. lama tak jumpa, boleh lak jumpa kat wedding ni






to Julie & Shakir, thanks for inviting us. selamat pengantin baru & semoga kekal hingga hujung nyawa.. bersabar menempuhi asam garam rumahtangga. kalau gaduh-gaduh tu, pejamkan mata je.. :D

4 comments:

marikosan said...

and there was i saw you in live first time. hi zaff :)

Zaff Zafrina said...

hi! la.. apsal tak tegur je aritu?

marikosan said...

tegur bopie je :) and yes mcm org lain ckp, u look slimmer than before. we should be proud of ourself coz tak smua mummies are like us yang bertuah ni heheheh

Zaff Zafrina said...

kan? i am proud! nak-nak org dok tanya mcm mana blh kurus.. org tegur ckp i kurus.. kembang jap. haha