Monday, October 24, 2011

I ♥


my latest edition to my I ♥ tee collections. thank you to my brother, Afan.. besides fridge mangnet yang dah berlambak-lambak, tiba-tiba saye rasa macam nak buat collection pulak t-shirt I ♥ ni.. sebenarnya takde banyak mana lagi pun collection, baru ada Makasar, Bali, HK & Paris. dua tempat dah terlepas - Bandung (my cousin pegi sana last month) & Korea (Myra baru balik dari sana).. coming is Jogja (from Afan jugak) & Manila (from bff, Naz).. much ♥! :D

p/s : kepada kawan-kawan tersayang yang nak pegi mana-mana, tak kirala oversea or dalam Malaysia, saye nak kirim beli t-shirt I ♥ ni.. or kalau ada yang nak sedekah pun lagi ok.. tak kisahla size ape, saye just nak simpan buat collection, bukan nak pakai pun.. :D

4 comments:

Ely Hasrul said...

next mth nk pg KK, kalu ade i love KK mau ka? hahahhaa

Zaff Zafrina said...

mau mau! nak kirim.. tak kesah kaler ape, size ape, t-shirt besar or baby tee, janji ada ♥ tu. :D

Biqque said...

la ye ke...i pun suka gak i love itu ini...so far yg keluar negara, sume i ada kowt (ye ke...tak ingat, tapi ada la...)

Ely Hasrul said...

kalau jumpa la ye sbb aritu skin nmpak yg i love tuh stabak punye mug ade la tp mesti ade punye hehe.. insya Allah..