Tuesday, October 18, 2011

boots or high-top?

for Euro trip next year, saye tengah mencari boots or high-top utk jalan-jalan. over kan? nak pegi bulan 6, sekarang dah cari! hahaha.

tengah berbelah bagi sama ada nak beli fashion boots or high-top sneakers. Converse pun nak beli gak. tapi takkan nak bawak kasut banyak-banyakkan? so weekend aritu, takde keje, dok googgle la ape-ape yang menarik. masuk Converse punye website, terjatuh cinta dengan high-top kat bawah ni..


kasut ni ada heels sikit. mana yang cantik nice? brown or black?


then, ternampak lak kasut yang boleh customized. saje suka-suka, saye pun try-tryla buat ikut citarasa sendiri. for sneakers, saye tak suka fancy-fancy sangat, lebih prefer play safe, colour yang boleh match dengan semua colour baju.

my first attempt buat warna kasut sendiri. dark grey & ada touch of pink & white





actually kat tengah tu kite boleh custom nak letak ape-ape wording



kat bawah ni pulak, second attempt buat kasut sendiri. light grey & touch of red & white. cantik nice tak?






tapi ni semua kat Converse US. diorg tak buat shipping to Malaysia. alaaaa... kat sini ada ke jual hi-cut macam tu??? so, confirm nak beli Converse for trip tu, cuma still tak sure sama ada low-cut or high-top. kalau takde hi-cut mcm tu, mmg confirmla beli low-cut. yg ankle-high, saye tak suka..


3 comments:

Ely Hasrul said...

hi-cut!!

Biqque said...

kalo utk jalan banyak, mmg kena kasut yg sedap...kat india, i mmg cari walking shoes jer, senang...tapi tempat lain bleh lagi la yg cantek2 skit hahaha!

for next year i tatau dah nak blasah kasut apa...sigh...

Zaff Zafrina said...

skin - samala taste kite!

biq - i pegi mana2 mmg cari walking shoes, taknak amik risiko sakit kaki.. potong stim nak jalan-jalan