Thursday, October 27, 2011

Rizqy raya Deepavali



muka Rizqy bila telinga kena korek. haha


lepas dah mandi, dah korek telinga, dah tido, dah makan, pukul 3 petang kitorg keluar ke Great Eastern Mall. nak potong rambut Rizqy. tapi bila pegi tempat playland budak-budak tu, orang dia cakap tempat potong rambut tu dah lama tutup.. ala frustnya..




terus kitorg ke Keramat, tengok baby Zura & Sham. anak ketiga diorang, nama baby boy tu Dzayn Riza, baru 16 hari. cute!


Rizqy & Rania. geng lahir sama tahun



Rizqy jeles ke?




lepas tu, kitorg ke Jusco AU2, meneruskan misi nak potong rambut Rizqy. kata Sham, kat situ boleh potong rambut budak, siap ada kerusi mainan. okla kitorg pegi try, boleh ke tak Rizqy duduk diam bila nak potong rambut. ramai lak budak-budak nak potong rambut. lokasi : Kwik Cut Jusco AU2, RM15 je.


sebelum rambut ditarah



Rizqy tak duduk pun atas kerusi mainan tu sebab besar sangat, so duduk atas my lap. ha.. Rizqy dah nervous tengok aunty pegang sikat & gunting


rambut Rizqy dah kena gunting.. laju je amoi tu gunting. mama yg nervous tengok gunting dia tajam


first 5-10 minutes Rizqy duduk diam sebab dia ngantuk. lepas tu dah tak dah.. dia dah start rimas muka kena rambut



ape la aunty ni buat kat rambut Ishky?






dan inilah hasilnya! mcm orang penan dah anakku! haha







next time nak gunting rambut Rizqy, kitorg dah tau dah.. pegi masa Rizqy tengah ngantuk, so dia duduk diamla kejap.. muka high je.. haha

4 comments:

Nur Raihana Abd Rahim said...

comel anak kak zaf.rambut bulat.kiut je.

Zaff Zafrina said...

tq dear.. ramai org cakap letak tempurung/mangkuk masa potong sebab bulat je rambut dia. haha

n o h a F i z a said...

terus scroll sampai bwh nak tengok rambut rizqy lepas potong

Zaff Zafrina said...

nohafiza - hahaha.. rambut abu bakar elah!